Imprimir
Categoría de nivel principal o raíz: Especiales
Categoría: Puertos

El Port de Barcelona promocionarà la seva oferta per a creuers a la fira Seatrade Cruise Global

Información
Puertos 11 Marzo 2016
social youtube xornalgalicia   feed-image

El Port de Barcelona participarà, del 14 al 17 de març, a la fira Seatrade Cruise Global 2016 –anteriorment anomenada Cruise Shipping Miami–, que enguany tindrà lloc a Fort Lauderdale (Florida). L’objectiu del port barceloní a la principal trobada creuerística a escala mundial és promocionar internacionalment els serveis que ofereix pel tràfic de creuers. El Port sumarà esforços de nou amb Creuers del Port de Barcelona i Palacruceros amb qui compartirà estand a l’esdeveniment (número 721).

Durant les quatre jornades de fira els representants del Port de Barcelona tenen agendades diverses reunions amb els principals responsables de la indústria creuerística –navilieres, associacions, mitjans de comunicació especialitzats, etc.–.

El Port de Barcelona, que el 2015 va rebre 2,5 milions de creueristes en 749 escales, confirma el seu lideratge en el sector creuerístic posicionat com el primer port de creuers d’Europa i de la Mediterrània i el quart port base del món.

Temporada 2016

Aquesta temporada, el Port de Barcelona té previst assolir els 2,6 milions de creueristes, que visitaran la ciutat en les 750 escales de vaixells de creuer previstes per 2016. Entre els vaixells que atracaran a la ciutat alguns són nous al mercat com és el cas de la nau de creuer més gran del món, l’Harmony of the Seas, de la naviliera Royal Caribbean.

Pel que fa a instal·lacions, el Grup Carnival iniciarà aquest any la construcció de la terminal E, que s’ubicarà al moll Adossat i serà la terminal de creuers de majors dimensions d’Europa quan s’inauguri el 2018. També la companyia Creuers del Port de Barcelona, que gestiona les terminals públiques del port, té prevista l’actualització dels seus equipaments i inversions en

fingers de les seves instal·lacions.