Imprimir
Categoría de nivel principal o raíz: Especiales
Categoría: Puertos

El Port de Barcelona revalida el títol de millor port d’operacions turnaround a la fira Seatrade Cruise Global

Información
Puertos 17 Marzo 2016
social youtube xornalgalicia   feed-image

El Port de Barcelona ha estat guardonat com a "Millor port d’operacions turnaround’ per la prestigiosa publicació Cruise Insight (The global cruise market), en el marc de la fira Seatrade Cruise Global que se celebra fins avui a Fort Lauderdale. Barcelona revalida així el títol de millor port d’inici i finalització d’itinerari, guardó que ha rebut en diverses ocasions en els darrers anys.

Per a l’elecció dels guanyadors,

Cruise Insight compta amb l’opinió dels màxims executius de les companyies mundials de creuers que, a través d’una enquesta, determinen els ports, destinacions i terminals més destacats en diferents modalitats.

En la categoria de ‘Millor port d’operacions

turnaround’ s’ha valorat, entre d’altres, la capacitat del Port de Barcelona per realitzar eficientment diverses operatives simultànies d’inici i final de viatge, així com l’excel·lent nivell de servei de les seves terminals de creuers públiques i privades (operades per Creuers del Port de Barcelona i el Grup Carnival, respectivament).

Més de la meitat dels creueristes que visiten Barcelona són de

turnaround, és a dir, inicien i finalitzen el seu itinerari a la ciutat i suposen, per tant, una major aportació econòmica a la capital catalana. El 2015 aquest tipus de passatgers han crescut un 11%, la qual cosa demostra l’aposta dels operadors pel port barceloní.

"Rebem aquest guardó en nom de totes les empreses de la Comunitat Portuària de Barcelona implicades en el tràfic de creuers que fan possible que el Port de Barcelona ofereixi un servei excel·lent i que, en definitiva, fan del nostre port el millor de la Mediterrània i Europa i un dels millors del món", ha afirmat el subdirector general d’Estratègia i Comercial del Port, Santiago Garcia-Milà.

La delegació del Port de Barcelona al Seatrade Cruise Global encapçalada per Santiago Garcia-Milà, finalitza avui la seva participació a la principal fira de creuers del món. Seatrade Cruise Global ha atret enguany 11.000 professionals, 800 empreses expositores de 93 països i 300 periodistes.